Csajok, csajok, csajok és még valami

Pitbull, G.R.L., videoklip
Pitbull: Wild Wild Love videoklip
Vágólapra másolva!
Mi is szeretünk olyan klipeket nézni, amelyek arról szólnak, hogy: sok jó csaj, nem túlöltözve. Ámde kérdés, hogy miért érzik úgy egyesek, hogy feltétlenül kell rakni valamit a csajok mellé - és ha már raknak, akkor abba a valamibe miért nem fektetnek minimális energiát sem.
Vágólapra másolva!

Calvin Harris és a sokat foglalkoztatott rendező, Emil Nava például azt a kérdést tette fel, hogy "mit szeretnek még a kiskamaszok a csajokon kívül?" És ezt találták ki: "a gyors autókat!" Úgyhogy a fehérneműben fetrengő, táncoló, fürdőző stb. modellek, no meg a medencés parti mellé kapunk autóversenyt is, sok csajjal. Nagyon ne tessék izgulni, nem derül ki, hogy ki nyer.

Mr. Tíz Százalék Tehetség, vagyis Pitbull pedig úgy vélte, hogy egy roppant izgalmas üzletkötés története legitimálja a Playboy-villában tett látogatását. Úgyhogy néha megkérdezi tőle az egyik csaj, hogy "deal?", egy másikkal pedig sakktábla mellett ülnek, továbbá elmennek Miamiba üzleti útra. (Táncolni.) Itt az kiderül, hogy aláírják-e végül a szerződést (lásd alább), de az nem, hogy az miről szól. Számokról. A dalban vendégeskedő G.R.L. lánycsapatot a Pussycat Dollsért is felelős Robin Antin hozta össze; a klipet pedig David Rousseau rendezte.

Aki nem bírja végignézni, de nagyon kíváncsi, hogy aláírják-e: alá.