Lady Gaga horrorsorozatban szerepel

Lady Gaga 2015 Horror Story
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 22: Recording artist Lady Gaga attends the 2015 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 22, 2015 in Beverly Hills, California. Pascal Le Segretain/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Grammy-díjas énekesnő is csatlakozik a népszerű amerikai horrorsorozat színészgárdájához. 
Vágólapra másolva!

A Ryan Murphy és Brad Falchuk által megálmodott Amerikai Horror Story, nem olyan régen fejezte be a 4. évadját, és ahogy az lenni szokott hamar beindultak a találgatások, hogy vajon kik csatlakoznak majd az 5. szezon csapatához. Az első hivatalos bejelentésen, nem kis meglepetésre, a Grammy-díjas pop énekesnő, Lady Gaga neve hangzott el - írja a Hollywood Reporter.

Nagyon kíváncsiak vagyunk Lady Gaga színészi teljesítményére az AHS-ban Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

Nem az első alkalom, hogy egy ismert zenész tűnik fel a sorozatban, hiszen a második évadban már Adam Levine is játszott, akit nemrég a Szerelemre hangszerelve című filmben is láthattunk. Érdekes módon mostanában egyre több zenész vállal filmszerepeket, míg a színészek is előszeretettel próbálják ki magukat a zenei színpadokon.

Miközben Gaga csatlakozott a csapathoz, a főszereplőnő neve még kérdéses. Jessica Lange ugyanis a 4. évad után megvált a sorozattól, és a lehetséges jelöltek közül is jópáran kiestek. Míg Sarah Paulson az American Crime Story csapatát erősíti, addig a korábban két évadban szereplő Taissa Farmiga az L.A Crime című sorozatba írt alá. Becslések szerint Kathy Bates azonban visszatér a sorozathoz, így együtt láthatjuk majd Gagával a képernyőkön.

Az ötödik évad, immáron Lady Gagával, 2015 októberétől lesz látható az FX csatorna műsorán.