Varga György mint Freddie Mercury

Vágólapra másolva!
Varga György alias "Győző" az Irigy Hónaljmirigy sztárja a LifeNetwork 2030 elnevezésű életmód reality-jében debütál. Nem nehéz elképzelni, hogy egy-egy fellépés után a bulik ördögei nem fogják vissza magukat.  
Vágólapra másolva!

Győző megmutatott kollégánknak egy húsz évvel ezelőtti videofelvételt, ahol Freddie Mercury-t imitálta éppen. A video alapján következtet majd Dr. Koczor Andrea belgyógyász, hogyan öregszik páciense teste és hogyan fog kinézni húsz év múlva. A szakember elmondta, hogy a felvétel szerinte akár öt évvel ezelőtt is készülhetett volna, tehát a művészúr jól tartja magát. De közelebbről megvizsgálva észrevette az arcán az alkoholfogyasztás nyomait is.


Milyen életmódot él Varga György?


Sokat lépnek fel éjszaka az együttessel, ezért elég rendszertelenül alszik, és a bulik alkalmával sok szeszesitalt fogyaszt, különösen a borokat és a pálinkákat kedveli. Az alkoholfogyasztással gyakran együtt járó cigizés azonban nála elmarad, sohasem dohányzott.


Napi háromszor étkezik, ebből egyszer mindig meleg ételt. Mindent megeszik, szereti a zsíros , fűszeres fogásokat és a salátákat egyaránt, vagyis nem nagyon figyel oda a táplálkozására. Ez alól kivétel, ha éppen fogyókúrázik. Győző hajlamos az elhízásra, tíz kiló állandóan föl-le vándorol rajta.


Az öregedéssel kapcsolatban elárulta, hogy ugyan tart a kopaszságtól és az elhízástól, de összességében nem igazán fél az öregedéstől. Talán mert a külsejével kapcsolatban nem túl hiú, krémeket sem használ és ha például elfogy a borotvahab vagy az arcszesz, az sem probléma számára.


Tudj meg többet, nézd meg a LIFE Magazin riportját "Győzőről"!