Nincs nyoma gyilkosnak Jackson körül

Vágólapra másolva!
Nincs semmilyen bizonyíték arra, hogy Michael Jacksont megölték volna - nyilatkozta a Los Angeles Timesnak az ügyben nyomozó egyik detektív. A vizsgálat hivatalosan még nem zárult le.
Vágólapra másolva!

Nem találtak bizonyítékot arra, hogy Michael Jacksont meggyilkolták - nyilatkozta név nélkül a Los Angeles Times vasárnapi számának azoknak a detektíveknek az egyike, akik a popsztár hirtelen halálának ügyében nyomoznak. A rendőrségi illetékes a napilapnak azt mondta: nincs semmi, ami miatt valakit gyilkossággal vádolnának, habár a vizsgálatoknak még nincs vége.

A múlt héten terjedtek el olyan hírek, hogy a popsztárt ápoló egyik orvost letartóztathatják, mivel a gyanú szerint ő volt az, aki fájdalomcsillapítókat adott a június 25-én, egy szívleállás után meghalt Michael Jacksonnak. A név nélkül nyilatkozó nyomozó azonban úgy tudja, hogy Jackson halálának ügyében "nincsenek gyanúsítottak."

Michael Jackson egyik testvére, La Toya a múlt héten az egyik brit újságnak azt mondta: szerinte Jacksont megölték, hogy megszerezzék vagyonát. Valószínű, hogy ez a kijelentés is hozzájárult ahhoz, hogy elterjedt: gyilkosságként kezelik a popsztár halálát.