Migránsokkal kötött álházasságokra szólítják fel a németeket Soros gátlástalan aktivistái

Mission Lifeline
A tervezet szerint csak ott volna jogállamiság és demokrácia, ahol tárt karokkal várják a migránsokat.
Vágólapra másolva!
"Megtörténhet, ugye? Maradjatok nyitottak!" - hirdeti múlt szerdai tweetjében a migránsokat hajóztató német Soros-szervezet, amely arrra buzdítja a németeket, hogy házasodjanak össze az országba érkező migránsokkal a tartókodási engedélyük miatt. Ezen a felvetésen még a német politikai elit is felháborodott. A Soros Györgyhöz köthető szervezetről korábban az Origo is írt. Ebből is látszik, hogy a migránsokat taxiztató hajók valós célja nem az emberek megmentése, hanem az, hogy az illegális bevándorlók elárasszák Európát.
Vágólapra másolva!

Múlt hét szerdai Twitter-bejegyzésében a Mission Lifeline nevű szervezet arra buzdította a német állampolgárokat, hogy házasodjanak össze migránsokkal.

Úgy látják, hogy

aki még nem házas, véletlenül beleszerethet valakibe, akinek még nincs tartózkodási engedélye.

"Megtörténhet, ugye? Maradjatok nyitottak!" - áll a bejegyzésben. Az írás kényes pontja egyértelműen az, hogy a szervezet elképzelései szerint a németeknek azért kellene összeházasodnia a bevándorlókkal, hogy az országban tudjanak maradni. Nem véletlen, hogy több vezető politikus kikelt a terv ellen.

Mission Lifeline által közreadott kép Forrás: MTI/EPA/Mission Lifeline/Felix Weiss

A teljes német politikai elit meghökkent

A kormányzó Kereszténydemokrata Unió (CDU) parlamenti (Bundestag-) frakciójának egyik legismertebb képviselője, Philipp Amthor a Bildnek azt mondta, hogy

a Mission Lifeline a színlelt házasságra felszólító abszurd és botrányos bejegyzésével leleplezte magát.

Meglátása szerint a mostani történetből kiderült,

a Mission Lifeline célja valójában nem a hajótöröttek megmentése, hanem a külföldiek németországi tartózkodását szabályozó jogi előírások átalakítása egy baloldali ideológia alapján.

Az ellenzéki liberális Szabad Demokrata Párttól (FDP) frakcióvezető-helyettese, Michael Theurer szintén színlelt házasság megkötésére, vagyis törvénysértésre buzdító felszólításként értékelte a bejegyzést. "A Mission Lifeline ezzel nemcsak saját magát, hanem más segélyszervezeteket is hiteltelenít" - húzta alá a liberális politikus, hozzátéve, hogy a drezdai központú egyesület "nem tisztán humanitárius, hanem szélsőséges politikai célokat követ".

Soros György áll a háttérben

Korábban az Origo is foglalkozott a migránsokat taxiztató szervezettel. Akkor azt írtuk, hogy a Mission Lifeline nevezetű német NGO-nak a Lifeline nevű hajója 2017 őszétől működik a Földközi-tengeren holland zászló alatt tengeren, anélkül, hogy aláírta volna a Magatartási Kódexet. Legutóbb 2018. június 21-én vettek fel több mint 200 migránst a Földközi-tengeren.

Alapítója Axel Steier, radikális baloldali aktivista, aki ellen már a brémai ügyészség is eljárást indított illegális migráció elősegítésének vádjával.