A sínekre tette a magyar prostituált testét, hogy öngyilkosságnak álcázza a gyilkosságot

sín, vasút, vasúti sín, sínpár, illusztráció
Empty railway tracks are pictured at Saint-Lazare station in Paris on April 24, 2018, as French rail workers pursue a second day of strike over planned reforms to overhaul the national state-owned railway company SNCF. (Photo by BERTRAND GUAY / AFP)
Vágólapra másolva!
Sorozatgyilkos végzett az olasz Castelfrancóban egy magyar prostituálttal, Mata Ariettával. A férfit több nő megölésével vádolják, többek között egy ügyvédnő gyilkossági ügyében is gyanúsított. Hátborzongató részletek derültek ki a fiatal lány halálának körülményeiről. 
Vágólapra másolva!

Mint azt a Bors felidézte, Mata Arietta 2018-ban halt meg, holttestét a vasúti síneken találták meg Olaszországban. Mostanra kiderült, a fiatal lány nem öngyilkos lett, holttestét egy olasz sorozatgyilkos tette a vonat elé, hogy úgy tűnjön, a lány önként vetett véget életének.

Lebukását a környék ipari kamerái okozták,

amik ugyan a szörnyű gyilkosságot nem rögzítették, de azt felvették, ahogy beszélget a lánnyal és elindul vele az állomáshoz közeli bokros területre.

A magyar lány gyilkossági ügye egy másik rejtélyes halálesetre is választ adott. Korábban egy polgári jogi ügyekre szakosodott ügyvédnő halálának ügyében nyomoztak, de a körülmények arra engedtek következtetni, hogy a nő magára gyújtotta a lakását. Most az is kiderült, az 56 éves Elena Morandival is Pasquale végzett:

begyógyszerezte, majd az ágyábe fektette a magatehetetlen nőt, és rágyújtotta a heverőt.

A férfi kirabolta, elvitte a számítógépét és 300 euróját, vagyis átszámítva körülbeül 105 ezer forintját.. A férfit hamarosan kihallgatják.

A címlapi kép illusztráció.