Sorozatgyilkos végzett az olasz Castelfrancóban egy magyar prostituálttal, Mata Ariettával. A férfit több nő megölésével vádolják, többek között egy ügyvédnő gyilkossági ügyében is gyanúsított. Hátborzongató részletek derültek ki a fiatal lány halálának körülményeiről. 

Mint azt a Bors felidézte, Mata Arietta 2018-ban halt meg, holttestét a vasúti síneken találták meg Olaszországban. Mostanra kiderült, a fiatal lány nem öngyilkos lett, holttestét egy olasz sorozatgyilkos tette a vonat elé, hogy úgy tűnjön, a lány önként vetett véget életének.

Lebukását a környék ipari kamerái okozták, amik ugyan a szörnyű gyilkosságot nem rögzítették, de azt felvették, ahogy beszélget a lánnyal és elindul vele az állomáshoz közeli bokros területre.

A magyar lány gyilkossági ügye egy másik rejtélyes halálesetre is választ adott. Korábban egy polgári jogi ügyekre szakosodott ügyvédnő halálának ügyében nyomoztak, de a körülmények arra engedtek következtetni, hogy a nő magára gyújtotta a lakását. Most az is kiderült, az 56 éves Elena Morandival is Pasquale végzett: begyógyszerezte, majd az ágyábe fektette a magatehetetlen nőt, és rágyújtotta a heverőt.

A férfi kirabolta, elvitte a számítógépét és 300 euróját, vagyis átszámítva körülbeül 105 ezer forintját.. A férfit hamarosan kihallgatják. 

A címlapi kép illusztráció.