Botrányt okoztak a transzneműek Németországban

Germany,Flag,And,Flag,Of,Lgbt,Community.,The,Problem,Of, illusztráció, propaganda, németország, lmbtq+, zászló
germany flag and flag of LGBT community. The problem of the rights of sexual minorities in the country. Protection and infringement of human rights. non-traditional relations and politics concept.
Vágólapra másolva!
Könyvtárakban nevelik át a gyerekeket az LMBTQ-aktivisták.
Vágólapra másolva!

Botrányos felolvasó est Bajorországban

Gyomorforgató esetről írt a napokban a V4NA hírügynökség, amikor egy bajorországi könyvtári gyerekmese felolvasó estről tudósított. München Bogenhausen kerületében került sor a botrányra, amikor a helyi könyvtár egy transzvesztitát, egy drag queen-t és egy transzszexuális "lányt" hívtak meg egy könyvtári felolvasó estre.

A vendégszereplők meglehetősen illusztris "művésznevek" alatt hakniznak, olyannal, mint például "Vicky Voyage" vagy "Eric nagy csiklóval".

A bajor Keresztényszocális Unió (CSU) szerint felháborító egy ilyen eseményt szervezni kisgyerekeknek, ezért a bogenhauseni kerületi bizottság CSU-frakciója most Dieter Reiter szociáldemokrata polgármesterhez intézett sürgősségi indítványukkal szeretnék elérni, hogy a rendezvényt töröljék. A jelek szerint a polgármester hajlik a kérésre, mert úgy véli:

A bogenhauseni CSU-frakciót támogatja Robert Brannekämper (CSU) bajor parlamenti képviselő is. "Az ember tényleg elgondolkodik azon, hogy mit gondolnak a felelősök. Ilyesmi gyerekeknek teljesen őrültség. Teljesen alkalmatlan az óvodáskorú gyermekek számára" – idézi a politikust a Junge Freiheit német lap. A Zöldek nevű kormánypárt azonban úgy vélik, hogy nem szabad törölni a négyéves gyerekeknek szóló rendezvényt. A liberális felfogású párt ugyanis azt mondja, hogy

az egyenlő lenne a kultúra eltörlésével.

Az LMBTQ-lobbi csemmilyen határt nem ismer

Nyugaton már divat és fősodor lett a transzneműség népszerűsítése,

az LMBTQ-lobbi ma már szinte semmilyen határt nem ismer, ha a szemléletét akarja minél erőszakosabban terjeszteni, főleg a gyerekek körében.

Szakemberek szerint általában azért gyerekek a célpontok, mert a fiatalabb korosztályt könnyebb befolyásolni, mint a felnőtteket.