Migránsok legalább három kislányt drogoztak be, kötöztek meg és erőszakoltak meg csoportosan Minnesotában

pedofil, gyerek, bántalmazás, erőszak, illusztráció
Little girl covers her face with hands and cries
Vágólapra másolva!
A múlt hónap végén egy 11 éves kislány jelentkezett egy minnesotai kisváros, Bemidji kórházában azzal, hogy szexuálisan bántalmazták − számolt be róla a Breitbart amerikai hírportál alapján a Magyar Nemzet. Hozzáteszik: ennek kapcsán kezdtek nyomozni a rendőrök, akik végül kiderítették, hogy az áldozat egy férfi rokonával volt otthon, amikor az beszállította a kocsijába, és zsákot húzott a fejére.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzet szemléje szerint

a kislányt egy házhoz vitték, lelökdösték egy lépcsőn, alkoholt itattak vele, majd megkötözték.

Az áldozat egy Panda gúnynevű férfit vádolt azzal, hogy megerőszakolta, őt a hatóságok később a 22 éves Oscar Ernesto Lunaként azonosították. Az áldozat szerint Luna után több más férfi is megerőszakolta.

Migránsokat találtak a "horrorházban"

Az áldozat vallomásából az is kiderült, hogy

a „horrorházban" még legalább két másik megkötözött, fiatal lány is volt. A rendőrök rajtaütöttek a házon, ahol több férfit, köztük 11 illegális migránst fogtak el, őket átadták a belbiztonsági minisztériumnak. A nyomozás folyamatban van.

A 29 éves Daniel Hernandez Martinez bevándorló azt mondta a rendőröknek, hogy június 27-én érkezett Venezuelából, és állítólag másnap követte el első bűncselekményét. Forrás: New York Post

A Magyar Nemzet szerint nem ez az egyetlen példa az Egyesült Államokban az illegális migránsok által elkövetett súlyos bűncselekményekre. New Yorkban egy venezuelai migránst két hónap leforgása alatt hatszor tartóztattak le erőszakos bűncselekményekért. A 29 éves Daniel Hernandez Matinez június 27-én érkezett New Yorkba, és rögtön másnap kirabolt egy boltot. Ennek ellenére szabadon engedték.

A következő héten újabb rablást követett el, majd egy harmadik esetben meg akarta késelni az őt megállítani igyekevő biztonsági őrt. Ekkor is elkapták, de ismét kiengedték.

Július 31-én rátámadt az illegális migrációról tudósító, és vele épp interjút készítő újságíróra, Jeffrey Bradacra. Az 52 éves újságíró kihívta a rendőröket, akik ismét letartóztatták a venezuelait, de – mint az olvasók valószínűleg már kitalálták – hamarosan ismét szabadlábon volt.

Nem tudni, pontosan hány kislányt erőszakoltak meg a migránsok. Forrás: Shutterstock

Alig néhány héttel később egy nő elleni erőszakos támadás után kapták el ismét, de – igaz, ezúttal felügyelet alatt – megint kiengedték a börtönből. Néhány nappal később állítólag lánccal fenyegetett meg egy idegent, majd biciklilopásért kapták el. Végül akkor emelték vádat ellene, amikor rátámadt egy rendőrre. És ez az eset csupán egy a rengetegből – mutat rá a Breitbart.