Hiába a terrortámadások, Brüsszel felgyorsítaná a migránsok betelepítését

Lampedusa, olaszország, migráns, illegális, embercsempész, 2023, szeptember, rendkívüli
Migrants gather outside the operational center called "Hotspot" on the Italian island of Lampedusa on September 14, 2023. The tiny Italian island of Lampedusa struggled on September 14, 2023 to cope with a surge in migrant boats from North Africa after numbers peaked at 7,000 people -- equivalent to the entire local population. (Photo by Alessandro Serranň / AFP)
Vágólapra másolva!
A baloldali propagandasajtó is már azt állítja, hogy Brüsszel felgyorsítaná az illegális bevándorlók betelepítését. Azokat telepítenék be Magyarországra is, akik győzelemként ünnepelték a Hamász terrortámadását Izrael ellen.
Vágólapra másolva!

Brüsszel felgyorsítaná az illegális migránsok betelepítését a migránspaktum elfogadtatásával - minderről a hvg nevezetű propagandalap írt egy csúsztatásokkal teli írásában. A lap sem cáfolta, hogy Brüsszelt nem érdeklik a magyar aggályok, és a közelmúltban illegális bevándorlók által elkövetett terrortámadások sem. A cél, hogy minél több illegális bevándorlót telepítsenek be. Fontos megjegyezni, hogy ezek azok az illegális bevándorlók, akik győzelemként ünnepelték a Hamász nevezetű terrorszervezet Izrael elleni támadását.

Brüsszelt tehát nem érdeklik a migránsok által elkövetett terrortámadások sem, még több migránst akar.

Brüsszel még több migránst telepítene be, és ezt még a baloldali propaganda is bevallotta Forrás: AFP/Alessandro Serrano

A külső határokat nem védi az EU

Mindezzel kapcsolatban Rétvári Bence azt mondta, érdemi lépés továbbra sem történt a külső határok védelme érdekében.

Láthatóan egy dolog működik csak: a külső határvédelem, és az, hogy a menekültkérelmeket az Európai Unió területén kívül kell elbírálni. Nincs más megoldás, nincs más út. Rétvári Bence arra figyelmeztetett, hogy az izraeli-palesztin konfliktus tovább fogja növelni az illegális migrációs nyomást és a veszélyeket Európában.

Egy menekülthullámot a rossz szándékkal érkezők is kihasználnak; aki tehát azért jön, hogy utána terrorcselekményt kövessen el, az is könnyebben be tud jutni Európába

- mondta.