Borzasztó mészárlásra készült egy raktáros

Vágólapra másolva!
Az egyik angliai élelmiszerbolt-hálózat üzletében raktárosként dolgozó Reed Wischhusen fegyvereket és robbanóanyagokat készített magának otthon, valamint listát írt azokról, akiket meg akart ölni. Azt tervezte, hogy megtámad egy rendőrörsöt, valamint megöli korábbi tanárait és iskolatársait. 
Vágólapra másolva!

A rendőrök azért mentek ki a férfi házához, hogy megnézzék, miért rendel üres lőszereket az internetről.

A férfi amint meglátta őket végezni akart magával egy fegyverrel, majd miután ez nem sikerült, a rendőrökre fogta a pisztolyt.

A rendőrök ekkor rálőttek, megsebesítették majd elfogták.

Ezek után átkutatták a házat és megdöbbentő dolgokat találtak. Reed Wischhusen írt egy listát "Bosszú" címmel, amiben összeszedte azokat, akiket meg akart ölni.

Tervezte egy rendőrség megtámadását, valamint be akart menni egy iskolába, hogy végezzen a volt tanáraival, ezen felül a korábbi iskolatársait is meg akarta ölni.

Kiderült az is, hogy a férfi magának készített fegyvereket és robbanószereket, valamint egy rendőr egyenruhát is beszerzett, abban akart bemenni az iskolába és a rendőrségre.

A 2022. novemberében felderített eset után, most a bíróság végül életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte a férfit, ahonnan legkorábban 12 év elteltével szabadulhat – írja a Mirror.