Gwen Stefani nehezen tud lefogyni

Vágólapra másolva!
Nehezen tudja leadni a terhessége alatt felszedett kilókat Gwen Stefani amerikai énekesnő - saját bevallása szerint azért, mert minden nap legalább egyszer "bűnbe esik".
Vágólapra másolva!

Gwen Stefani amerikai énekesnő, a hathónapos Kingston édesanyja egy rádiós interjúban elárulta: csak nagyon nehezen tud megszabadulni a terhessége alatt felszedett kilóktól.

"Próbálok minden nap tornázni, és egészségesen étkezem, meg persze szoptatok is, úgyhogy a kilók nagy része már eltűnt, de sokkal nehezebben megy, mint gondoltam" - mondta a No Doubt együttes énekesnője. - "Persze, ez amiatt is van, hogy naponta lecsúszik valami finomság. Nem bírom megállni, hogy ne bűnözzek egy kicsit..."

Stefani azt is elmondta, hogy mindenképpen szeretne jól kinézni új lemeze borítóján, jövő áprilisban pedig turnéra indul, ahová a kisfiát is magával vinné. "Egy turné önmagában is izgalmas, de a kisfiammal együtt még különlegesebb lesz" - nyilatkozta az énekesnő. - "Ő a legnagyszerűbb dolog az életemben, már el sem tudnám képzelni nélküle a napjaimat."