Orlando Bloom és Kirsten Dunst egy pár

Vágólapra másolva!
A legújabb hírek szerint egymásra talált a két fiatal színész, Orlando Bloom és Kirsten Dunst - a szemtanúk szerint "biztosan több van közöttük a barátságnál".
Vágólapra másolva!

Bár már korábban is ismerték egymást, az Elizabethtown című film forgatásán pedig igazi jó barátok lettek, Orlando Bloom és Kirsten Dunst mostanáig tagadta, hogy szerelem is szövődött volna közöttük.

"Orlando és Kirsten biztos, hogy nem csak jó barátok" - mondta egy szemtanú, aki együtt látta őket egy divatos Los Angeles-i étteremben. - "Egész este csókolóztak és összebújva beszélgettek, és nem igazán érdekelte őket, hogy meglátják-e őket vagy sem. Még a bár zárását követően is maradtak, mert annyira jól érezték magukat együtt."

Kirsten Dunst nemrég úgy nyilatkozott, "nehéz nem beleszeretni valakibe a forgatásokon". "Rengeteg karizmatikus emberrel találkozol ebben a szakmában, akik mind nagy hatást gyakorolnak a többiekre" - mondta a 24 éves színésznő. - "Nem csodálom, hogy annyi pár jön össze filmforgatás közben."

Orlando Bloom szeptemberben szakított korábbi barátnőjével, Kate Bosworth színésznővel, akivel négy évig voltak együtt. Kirsten Dunst korábban Jake Gyllenhaal színész barátnője volt, de egy ideje már nem randevúzott senkivel.

"Kirsten arra az időszakra emlékezteti Orlandót, amikor Kate még nem foglalkozott állandóan a súlyával, és nem fogyott el annyira, mint mostanában" - árulta el a Daily Mailnek a Gyűrűk ura című film főszereplőjének a barátja. - "Nagyon szeret vele lenni, mert Kirsten felszabadult, és egyáltalán nem törődik azzal, hogy nem tökéletes a külseje. Kate állandóan azzal volt elfoglalva, hogy hogy néz ki, ez pedig egy idő után roppant fárasztó lehetett Orlando számára."