Ismét együtt Sienna Millert és Jude Lawt

Vágólapra másolva!
Nemrég írtuk meg mi is, hogy a filmvilág "héjanász az avaron" díjat érdemlő szerelmespárja végre teljesen lezárta zavaros kapcsolatát, most azonban megint olyan hírek láttak napvilágot, amelyek aggodalomra adnak okot: Sienna és Jude ezredszer is egymásra talált.
Vágólapra másolva!

Nehéz elhinni, amit a London Telegraph ír, de mindenképpen figyelemreméltó fejlemény a legújabb pletyka. A brit magazin szerint egyetlen görbe este elég volt ahhoz, hogy Sienna Miller és Jude Law megint egymásra találjon. Igaz, néhány hete még arról cikkezett minden bulvárlap, hogy már mindketten sikeresen túlléptek a sokadik szakításon is, és végre külön utakon járnak, belátva kapcsolatuk totális kudarcát. Most azonban megint úgy látszik, a végtelen szerelmi csapongásnak nincs teljesen vége.

Több szemtanú is állítja, hogy a nemrég, egy londoni bárban a már számtalanszor elvált és összemelegedett színész-pár ismét egymásra talált. Az egyik szemtanú így emlékezett vissza a nagy eseményre: "Egész este együtt voltak. Nagyon sok koktélt ittak, és együtt távoztak aztán. Csókolóztak is mindenki szeme láttára, és egymás nyakát simogatták. Úgy nézett ki, mintha csak aznap éjjel jöttek volna össze. Furcsa volt."

Természetesen sem Jude Law, sem örökké féltékeny kedvese nem reagált az új hírekre, elvégre hivatalosan már semmi nincs köztük. Az is könnyen elképzelhető, hogy ez a történet csak a bulvárlapok fantáziadús meséje, de az biztos, hogy senki nem lepődik már meg azon, ha Sienna és Jude újabb nagy összejöveteléről olvas. Ahogy az sem túl nagy szenzáció, amikor a szőke színésznő botrányt csinál, majd ismét faképnél hagyja mindig hűtlen párját. Volt már, lesz még.