Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Nem lesz többé kilátszó köldök

Vágólapra másolva!
Lehet, hogy az egyelőre még hódító csípőnadrágoknak hamarosan befellegzik, nem lesznek többé láthatók a kibukkanó fehérneműk és a csillogó köldök-piercingek. A farmerek dereka lassan, de biztosan ismét magasabbra kerül.
Vágólapra másolva!

A csípő és a has szemérmetlen mutogatásának divatja Alexander McQueen egyik kollekciójának köszönhetően hódított teret az elmúlt években. A következő szezonban viszont inkább már a vállunkat és nyakszirtet fogjuk mutogatni a férfiaknak a divatszakértők szerint.

- Az ultraszexi szeméremcsont-mutogató ruhadaraboktól egyre inkább el fogunk távolodni - nyilatkozta Alex Zabotto-Bentley, a Fashion Assassin munkatársa a Herald Sunnak. - Amikor négy-öt éve divatba jött a csípőnadrág és -szoknya, még lazábbak voltak a ruhák, de aztán egyre szorosabbak és feszesebbek lettek, és a vagányból átmentek a túlzottan szexi kategóriába.

Bentley szerint ezután inkább a vállunkból és a dekoltázsunkból mutassunk többet. Magas frizurával, nagy fülbevalókkal viseljük tehát a hasat takaró topokat, és ha ezzel nem érjük el a kellő hatást, akkor mutassunk kicsit többet a lábunkból, mert a miniszoknya ismét hódít, ha akarjuk, ha nem!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről