Megvannak a Ladánybene 27-koncert nyertesei!

Vágólapra másolva!
Pénteken az A38-on indítja turnéját a populáris reggae-t játszó Ladánybene 27. A Magyar Narancs szervezte Mo Faya Skanin' Tour nyitóját egyrészt közvetítjük az [origo>play]-en, másrészt jegyeket is kisorsoltunk rá.
Vágólapra másolva!

A Ladánybene 27 jövőre lesz húszéves. Ennek örömére, illetve más hazai reggae-, dub- és skazenekarok népszerűsítésére közös, országos turnéra indulnak. Az első koncert pénteken, azaz november tizenkettedikén lesz az A38-on.

Az események este nyolckor kezdődnek, a Fayafaya Soundsystemmel. Majd este tízkor indul Pannonia Allstars Ska Orchestra koncertje. Egy órával később a Tigris zenekar lép színpadra; koncertjük alatt klipet is forgatnak. Éjfélkor jön a Ladánybene, egészen éjjel egyig. Ezután pedig visszatér a Fayafaya Soundsystem (Áfonyával, Rastamással, TB Homelockkal, Lipi Brownnal, Krsával, Copy Connal és Fekyvel), mely egészen hajnali négyig celebrál "rasztabulit".

A programmal kapcsolatban van egy jó hírünk: a [origo>play]-en azok is megnézhetik, akiknek nincs kedvük kimozdulni otthonról. És akik megnyerték a három darab kétszemélyes belépőt: Krisztné Krisztina, Blackx és Korpásné Kovács Ildikó. A nyerteseket e-mailben értesítettük, akiknek nincsen más dolguk, mint a bejáratnál megmondani azt az e-mail-címet, melyről a megfejtést küldték.