Andreáért a föld alá - hétvégi partyk

Vágólapra másolva!
A hétvégén Budapesten zenél a brit elektro-djane Andrea Parker, az amerikai Egg Foo Young,  az angol breaker Blim és W. Tasmin, a darenbézer honfitárs Klute, a hardtechnót lökő Viper XXL és a trancer Peet Königwald. Vidéken játszik a kanadai progis Luke Fair, a psy-os szerb Prosper és a német Galactica.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, lassan végleg fedél alá kell húzódni, ha egy jó bulira vágyunk. Noha egyelőre nem az időjárás kerget, hanem a híres brit djane, Andrea Parker elektrója csalogat a Honvéd utcai pincébe. Az Electro Pimps buliján zenél az amerikai Egg Foo Young, de játszik Isu és Mesterházy is a Süss Fel Napban.

A pénteki progiért még a Budapest-vége táblát is el kell hagyni. A veterán klubberek azonban, csukott szemmel is megtalálják a keceli Club Koronát, ahol a Justmusic.fm tart cédébemutatót. A rádió dj-i mellett (Chriss, Dandy, Mark Jazz, Cartman) a kanadai Luke Fair is pörgeti korongjait.

A Miskolc környéki partyzóknak meg egy jó kis drum'n'bass-partyt jut Tapolcán, péntek este. A helyi Unóba látogat a szcéna nagy öregje, Palotai Zsolt, valamint fiatalabb kollégája, Suzuki Samurai. Persze a rezidens Astro is csavargat potikat az Elektróger partyján.

Szintén pénteken este kezdődik és vasárnap délutánig tart a tizedik Eathdance. A körülbelül ötven országot fölölelő szimultán partylánc magyar bulijának stílszerűen a zirci Ökopark ad helyet. A hazai buli szervezését négy éve vette át a Cosmicord, így goa-psy-partyra számíthatunk most is, többek között a szerb Prosper és a német Galactica fellépésével tarkítva.

Mindeközben új szombati sorozattal jelentkezik a Rewind. A The History of Breakbeat partyn persze ott lesz Palotai ,Cadik, mc Zeek, sőt a ragga szövegelésben otthonos Colombo. A jelentős hazai mezőnyhöz azonban csatlakozik két érdemdús brit breaker, Blim és W. Tasmin is.

A szabadtéri helyek közül a Mokka Cuka tartja magát legtovább. A szokásos szombati darenbéz tehát most sem marad el. A Drum Club e heti vendége a szintén brit Klute, a Metalheadz dj-je lesz.

Ha mégis hűvösre fordul az idő, akkor a hardtechno hívei találnak kellemes menedéket a Kashmirban. A Technofestival crew buliján a német Viper XXL is kever, többek között a rezidens Hammondhoz hasonlóan.

Forrás: [origo]

A klasszikus trancerek viszont a Liszt Ferenc téri Undergroundba menjenek szombaton. Ott a holland Peet Von Könnigewald, valamint Sigam és Biggie szórkoztatja őket a lemezjátszók mögül.

Még több party és részletek Partytárban!

Peter Poppara