Karányi Dani másnapos új videoklipjében

Vágólapra másolva!
A napokban debütál Karányi Dani My Baby My című számához készült videoklip, egyúttal kiderül, ki az az énekesnő, aki hangjával is hozzájárult a szerzeményhez. Maga a szám a nemrég kijött My Electro válogatásalbumon is szerepel.
Vágólapra másolva!

Most debütált Karányi Dani My Baby My című számához készült videoklip. A kisfilm sztorija szerint a kissé másnaposan ébredő Karányi bonyolult öltözködési rítus után elhagyja a lakást, majd megérkezik a takarítónő, aki végül elénekli munka közben a My Baby My-t.

Egyébként a nyár végén megjelent My Electro című válogatásalbum is megtalálható ez a szerzemény. A Fonogram- és Bravo Otto-díjas Karányi Dani első hivatalos mixlemezén két saját, eddig meg nem jelent felvételt is találnak az electro kedvelői.

Az anyag érdekessége még, hogy nem a hagyományos módon lett keverve és felvéve: az élő mixfelvétel utólagosan analóg szintetizátorral és sok egyedi hangmintával, vágással is ki lett egészítve.

Ami a megremixelt előadókat illeti, elég vegyes a felhozatal: egy-egy számmal képviselteti magát az osztrák dance-trió, a Global Deejays, az amerikai hiphopercsaj, Princess Superstar, a progresszív-house oszlopa, Sander Kleinenberg, a slágergyáros Bob Sinclartől pedig két tracket vett kezelésbe a magyar zenész. Ráadásul ez a korong a beharangozója a jövőre megjelenő nagylemeznek.

Karányi igencsak sokfelé dolgozik egyszerre, nem csak az új albummal és a klippel törődött az utóbbi időben. Az előzetes hírek szerint készít egy eddig soha nem hallott mixet is a Karmatronic Records Mokka Lounge mixalbumának harmadik darabjára.

My Baby My

Dani egyébként hat éve debütált első albumával, az Oktogon-nal, melyet azóta még öt megjelenés követett. Jelenleg csak dj-zést vállal, de régebben saját szerzeményeit liveactként is bemutatta, énekesekkel, hangszeresekkel kiegészülve.

party.[origo].hu