A cyborg megszökött, és nálunk bukkant fel

Vágólapra másolva!
Drum'n'bass-zenekar, cirkusz az Üllői úton, kecskemeti páros és tetőre költözött Rewind - ez a heti dobbasszus-felhozatal. A stílus kedvelői a bőség zavarával küzdhetnek az elkövetkező napokban.
Vágólapra másolva!

A Ninjabreakz csapata a városligeti Petőfi Csarnokot szemelte ki magának szombatra. A már megszokott dj-k mellett a műsor most kiegészül egy élő koncerttel, a Brains zenekar jóvoltából. A csapat első, Humanual című albumával teljes joggal érdemelte ki a megtisztelő The Hungarian Drum'n'bass Band címet. A hangulatról az est további részében Sikztah és Psure back2back szettje, Palotai, majd a házigazda Psyon és Pryus gondoskodik.

Palotai egyébként már hétközben is edzésben lesz: szerdán, állandó tettestársával, Cadikkal, ő nyitja a Corvin-tető idei évét. A Rewindon ott lesz még Li'l P. és mc Zeek, valamint vendégként dj Ludmilla.

A kecskeméti Autorun partysorozat szombati felvonásán, a Dandy Music Clubbban egy szaxofonos-dobos zenei hátterű amerikai dj, Sol.ID gondoskodik az ütemvezetésről - David Buttler sajátos funkjaival már régen letette védjegyét a nemzetközi drum'n'bass-világban.

Az est másik vendége Matt-U. Alig akad hazai producer, akivel ne dolgozott volna együtt, neve pedig olyan kiadók cimkéin díszeleg, mint a Loxy irányította Xtinction Agenda és a már-már legendává vált Timeless és Moving Shadow.

Visszatérve a pesti szombat éjszakára: a K2-ben Circus Maximus-bulit tartanak - angol alcíme szerint: "a special neuro-cyborg night" -, melyen Mav jelenti az egyik fő attrakciót. Mischa Van De Bilt egy belga kisvárosban, Lokerenben született, alig tízévesen kezdte tesztelgetni a legkülönbözőbb zenekészítő programokat, és öt éve indult be a karrierje: számaira lecsapott a Covert Operations, a Fokuz és a Citrus is.

Sol.Id - Live

Az est másik zenei őrültje, Implex valóságos cyber-történetet kerített maga köré. "A távoli 1983-ban egy hatalmas vállalat titkos laborjában megalkották az első öntanító, önfejlődő neuro-cyborg-ot 1MPL-3X-et. A csodabogár 15 évig bujkált a nyilvánosság elől, mígnem 1999-ben megszökött. Azóta a humán d'n'b-t tanulmányozza, magát számítógépre csatlakoztatva készít sajátos hangzású zenéket, és időszakosan kísérleteket végez embereken" - íme, a sztori veleje. Kísérleti alanyokat a K2-be vár, szombaton.

party.[origo].hu