Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo kétéves szerződést kötött az al-Nasszr labdarúgócsapatával, így a szaúd-arábiai klubban folytatja pályafutását, a fizetése pedig évi 200 millió dollár lesz. A portugál sztár az átigazolás bejelentése óta a szurkolók céltáblája lett, hiszen nem is olyan régen még arról beszélt, hogy a legmagasabb szinten akar futballozni, ezért soha nem fog Szaúd-Arábiába igazolni.

Cristiano Ronaldóval november 22-én bontott szerződést a Manchester United, miután az ötszörös aranylabdás egy Piers Morgannek adott exkluzív interjúban botrányosan nyilatkozott a klubról és a csapaton belüli helyzetéről.

Ebben az interjúban Ronaldo azt megerősítette, hogy őt korántsem a pénz motiválja.

„Ha csak a pénzről szólna, akkor Szaúd-Arábiában lennél, hogy megkeresd a királyoknak járó csillagászati összeget, de nem ez motivál téged. A csúcson akarsz maradni" – elemezte a helyzetet Piers Morgan, mire Ronaldo csak ennyit válaszolt: "Pontosan."

Időközben egy 2015-ben készült interjú is elterjed az interneten, amelyben Ronaldo arról beszél, hogy a legmagasabb szinten akarja befejezni a pályafutását egy nagy csapatban, és hangsúlyozza, hogy nem foglalkoztatja sem az Egyesült Államok, sem Katar, sem Dubaj.

Ennek ellenére Ronaldo a bemutatása után azt nyilatkozta, hogy alig várja, hogy megtapasztaljon egy új labdarúgó-bajnokságot egy másik országban. Az al-Nasszr jövőképe nagyon inspiráló számára.