Vágólapra másolva!
Timo Werner, a három magyar válogatott labdarúgót is foglalkoztató RB Leipzig csatára elárulta, nem volt felhőtlen a viszonya Thomas Tuchel vezetőedzővel a Chelsea-nél, és egy ponton semmi mást nem akart, csak távozni a londoni klubtól.

Az 55-szörös német válogatott támadó a The Sun című napilapnak adott interjúban arról beszélt, hogy 2020 júniusi odaigazolásától kezdve az első hat hónapja kiválóan sikerült a Chelsea-nél, és ahogyan az egyesület vezetése, valamint a szurkolók várták tőle, gólokat szerzett és jó mérkőzéseket játszott.

- mondta Werner. A 26 éves futballista hozzátette, a 2021-es Bajnokok Ligája-győzelmet követően Londonban elvesztette lelkesedését a labdarúgás iránt, s végül tavaly augusztusban azért szerződött vissza a Leipzighez, hogy újra élvezni tudja a játékot.

Timo Werner jól érzi magát Lipcsében Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / firo Sportphoto/Jurgen Fromme

Thomas Tuchel - másodedzőjével, Lőw Zsolttal együtt - 2021 januárjában érkezett vezetőedzőként a Chelsea-hez, a BL-diadalt már az ő irányításával aratták a londoni Kékek, a következő idényre pedig szerződtették az Internazionalétól a belga válogatott csatár Romelu Lukakut, aki több bizalmat kapott a német trénertől, mint Werner.

- jelentette ki Werner.

Szoboszlai is jóban van a német csatárral Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Jan Woitas

A Katarban november-decemberben megrendezett világbajnokságot sérülés miatt kihagyó Werner a mostani idényben 15 bajnoki meccsen lépett pályára és öt gólt szerzett a Szoboszlai Dominikot, Willi Orbánt, valamint a kapus Gulácsi Pétert is a soraiban tudó Leipzigben.