Volt felesége kitálalt a Chelsea BL-győztes sztáredzőjéről

Horizontal
Chelsea's German coach Thomas Tuchel reacts during the UEFA Champions League quarter final second leg football match between Real Madrid CF and Chelsea FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 12, 2022. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)
Vágólapra másolva!
A müncheni bíróságon zajló válóperük során nyilvánosságra hozta Thomas Tuchel kirúgásának okát az exfelesége, Sissi.

A Chelsea német edzője 2022 szeptemberében távozott a londoni fociklub kispadjáról, miután a csapat az elmúlt évek leggyengébb szezonkezdetét produkálta. Az előző év azért sem alakult jól Tuchel számára, mert 13 év után különváltak az útjai a feleségével és két lányának anyjával, Sissivel.

Csütörtökön a bíróságon együtt jelent meg a korábbi házaspár, ahol a korábban újságíróként dolgozó nő elárulta, a közelmúltban egy hívást kapott Angliából, amely során közölték vele Tuchel menesztésének okait. Eszerint

nem a rossz eredmények, hanem "pályán kívüli okok" vezettek a német szakember távozásához, és az, hogy a "játékosok teljesen elvesztették a bizalmat iránta".

Thomas Tuchelt az exfelesége szerint nem a rossz eredmények miatt rúgták ki Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

Ezt a magyarázatot Tuchel exfelesége egy e-mailben is megfogalmazta, aminek a nyilvánosságra kerülésének megakadályozása érdekében a vezetőedző állítólag mindent megpróbált elkövetni – ez sem bizonyult elégnek.

Tuchel irányítása alatt a Chelsea megnyerte a Bajnokok Ligáját, az Európai Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot is, szeptember óta viszont nincs állása a német szakembernek.

Forrás