Gyulai Miklós: Az előttünk álló 20 évben a magyar atlétika rengeteg örömöt hozhat az embereknek

Atlétika,i Országos, Bajnokság, sajtótájékoztatója, frissen, átadott, Atlétikai, stadion, sajtótermében, 2023.július.5., Schmidt, Ádám, Gyulai, Miklós, Németh, Balázs,
Atlétikai Országos Bajnokság sajtótájékoztatója a frissen átadott Atlétikai stadion sajtótermében 2023 július 5-én
Vágólapra másolva!
Augusztus 19. és 27. között rendezik Magyarország történetének legnagyobb sporteseményét, a budapesti atlétikai világbajnokságot. Kilenc napon át a világ legjobb atlétái mérik össze az erejüket a fantasztikus Nemzeti Atlétikai Központban, ahol a magyar sportolók is szenzációs teljesítményre készülnek a hazai közönség előtt. A Magyar Atlétikai Szövetség elnöke, Gyulai Miklós az Origo Sportnak a közelgő csúcsesemény mellett a családjáról és legendás édesapjáról is mesélt.

Jegyek kaphatók az atlétikai világbajnokságra a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu weboldalon. A délelőtti jegyek egységesen 3000 forintba kerülnek, míg az esti programokra a hétköznapi versenynapokon 6900, hétvégén 8900 forinttól indulnak a jegyárak. Összesen 9 esti és 5 délelőtti program lesz a világbajnokság alatt és 6, ingyenesen látogatható utcai versenyt rendeznek, amelyek rajtja és célja a Hősök terén lesz. A női maraton augusztus 26-án, a férfi maraton 27-én reggel 7-kor rajtol.