Vágólapra másolva!
A korábbi brit F1-es pilóta, Martin Brundle szerint Max Verstappen már régen nem az a rosszfiú, aki a végtelekig elmegy bizonyos manőverek kivitelezésében. Brundle felhívta a figyelmet, hogy Versteppennél tökéletesebb pilótát aligha láthatott a Forma-1 világa.

Egyre többen bálványozzák Max Verstappent

Egyre többen állnak be a Max Verstappen zsenialitását éltetők sorába, most Martin Brundle bálványozta a Red Bull-pilótát - írja a Motorsport.

Verstappen már nem rosszfiú Forrás: AFP/Jim Watson

„Maxnak volt a legjobb csapata és autója ebben a szezonban, de Sergio Pereznek is (megvolt ez az előnye), és több hatalmas csapattal és világklasszis pilótával álltak szemben. Max egyszerűen mindenkit elvert" – írta a Sky Sports hasábjain Martin Brundle. „A csapat pedig ügyesen támogatta a tehetségét, túlnyomórészt elképesztő megbízhatósággal, remek stratégiákkal és bokszkiállásokkal.

Érthetetlen, miért tekintenek még mindig rosszfiúként Verstappenre

Max Verstappen a Forma-1-es pályafutása elején számos ütközéssel hívta fel magára a figyelmet, minek után rendkívül agresszíven próbálta maga mögé utasítani a riválisait. Egy időben még egy crashstappen nevezetű oldalt is létrehoztak, ám Brundle szerint ez a pilóta már a múlté.

„Ezt rendezte, és mostanra többnyire a nyugalom mintapéldánya a pályán, és ugyanolyan tisztességes, mint bárki más, amikor kemény versenyzésről van szó.

Nem értem, miért tekintik még mindig rosszfiúnak, de a rajongók majd eldöntik."