Még egy nap: Katarban és az Origón is indul a focivébé-őrület!

fbl skyline TOPSHOTS Horizontal
A FIFA World Cup sign is backdropped by the skyline of Doha on November 17, 2022, ahead of the Qatar 2022 World Cup football tournament. (Photo by Giuseppe CACACE / AFP)
Vágólapra másolva!
November 20-án, vasárnap, magyar idő szerint 17 órakor a Katar-Ecuador nyitómérkőzéssel kezdődik meg Katarban minden idők legkülönlegesebb labdarúgó-világbajnoksága. Az Origo már napokkal ezelőtt elkezdte a felvezetést az év legnagyobb sporteseményére, ám most mi is több sebességgel feljebb kapcsolunk. December 18-ig egészen elképesztő mennyiségű és változatos tartalommal jelentkezünk, úgyhogy tényleg érdemes lesz bennünket követni.
Vágólapra másolva!

Vb-oldal: Az Origo világbajnoki oldala már napokkal ezelőtt megkezdte működését. Ezen tényleg minden fontos hírt megtalálnak, érdemes lesz többször is egy nap felkeresni.
Az Origo vb-oldalát itt lehet elérni.

Szavazzon!

Ki nyeri a katari focivébét?

Helyszíni jelentések: A világbajnokság teljes időtartama alatt az Origo kiküldött munkatársa, Lantos Gábor Katarban tartózkodik. Munkatársunk szombaton hajnalban indul el Budapestről Dohába és vasárnap már a helyszínről jelentkezik.

Katar és Doha várja a világbajnokság kezdetét Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

A nyitómeccsre már megkaptuk a belépőt a FIFA-tól. Kollégánknak ez lesz pályafutásának negyedik világbajnoksága, amelyen részt vesz, korábban a 2002-es, a 2006-os és a 2010-es vébén járt a helyszínen. Munkatársunk nem csak cikkekkel, hanem videókkal is jelentkezik majd a világbajnokság helyszínéről.

Menetrend: Akik a vb teljes menetrendjét szeretnék elolvasni, itt tudják megtenni. Az Origo összes oldalának tetején az információs sávban láthatják a soron következő vb-mérkőzéseket.

Csapatok: Akik szeretnének megismerkedni a vb-n részt vevő csapatokkal, a vb-oldalon az országok nevére katintva tudják megtenni.

Podcastok: Minden meccs után - azaz 64 alkalommal - jelentkezünk podcast-tartalommal. A meccsek lefújása után újságíróink azonnal beülnek a stúdióba és beszélgetnek a lefújt mérkőzésekről.

Minden idők egyik legkülönlegesebb vb-je lesz a katari Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Christian Charisius

Itt nem szakmai elemzéseket készítünk, hanem megbeszéljük, hogy mit láttunk az adott mérkőzéseken, mi volt az, ami tetszett, mi az, ami nem.

Élő hírfolyam: Olvasóink azt is megszokhatták már, hogy egy-egy ilyen hatalmas eseményen percről percre tájékoztatjuk az érdeklődőket. Ezek a percről percre összefoglalók minden nap reggel 7 órától éjfélig olvashatóak, igyekszünk itt a lehető leggyorsabban tájékoztani mindenkit. Egy-egy híres ember minden nap megtippeli, mit vár az adott napi összecsapásoktól.

Szpíker Korner: Sűrített menetrend szerint jelentkezik a Szpíker Korner, az Origo futballról szóló beszélgetős műsora, Edvi László vezetésével.

A vb hivatalos labdái a dohai repülőtéren Forrás: The Yomiuri Shimbun via AFP/Yomiuri/Ken Satomi

A műsorok illeszkednek a vb eseményeihez, azaz a csoportmeccsek első, második és harmadik fordulója után, majd az egyenes kieséses szakaszban a nyolcaddöntő, a negyeddöntő, az elődöntő és a döntő után jelentkezik a műsor.

Applikáció: Elkészült és fejlesztésre került az Origo Sport applikációja. Akik ezt letöltik, azonnal és első kézből értesülnek a világbajnokság eseményeiről.

Facebook: Végül, amennyiben a közösségi média felületén szeretnének bennünket megtalálni, itt keressenek bennünket.