Vágólapra másolva!
Fernanado Morientes kész pótolni Michael Owent - ám nem a Real Madrid, hanem a Liverpool együttesében - legalábbis erre lehet következtetni, hogy csatár és a szigetországi klub képviselői szerdán tárgyalóasztalhoz ültek. A Mersey-partiak trénere, Rafael Benitez a hírek szerint Mistát is le akarja igazolni, a svájci védőt, Stephane Henchoz-t viszont elengedné.

Alig távozott az Ajaxtól Louis van Gaal a Daily Mirror máris új pletykát szellőztetett meg: a hírek szerint a holland mester a Chelsea első technikai igazgatója lehet. Ruud Gullit szerint a Chelsea jelenlegi pályaedzője, Steve Clarke lesz az új skót szövetségi kapitány.

Az ukrán Sahtar Doneck mestere, Mircea Lucescu jelezte, szívesen látná csapatában a Chelsea kokainbotrányba keveredett román csatárát, Adrian Mutut.

A Leeds United a West Ham veterán játékosát, Don Hutchisont szemelte ki. A Luton százezer fontért szerződtette a Coventry City csatárát, Gary McSheffreyt.

A Birmingham elkezdte a tárgyalásokat az FC Lahti finn labdarúgójával, Njazi Kuqival. A Blackburn török középpályása, Tugay cáfolta, hogy elhagyná klubját.

A Daily Express szerint a Newcastle trénere, Graeme Souness is harcba száll Michael Owen hazacsábításáért a januári átigazolási időszakban.

Az egykori Juventus-középpályás, Antonio Conte korábbi klubjába, a Leccébe tart.

A Manchester United kivetette hálóját a Sevilla 16 esztendős támadó középpályására, Diego Capel Trinidadra.