Vágólapra másolva!
Saját otthonában rabolták ki fegyveres tolvajok az AS Roma labdarúgóját. A betörés időpontjában felesége és kétéves fia is otthon volt.

A La Gazetta dello Sport arról számolt be, hogy a csütörtökről péntekre virradóra éjjel három fegyveres férfi betört Chris Smalling házába, és arra kényszerítették az AS Roma labdarúgóját, hogy nyissa ki a széfjét és adja át az értékeit. A 31 éves angol védő kénytelen volt különböző ékszereket és egy Rolex órát átadni a tolvajoknak. A hajnali órákban Smalling felesége értesítette a rendőrséget, amely nagy erőkkel keresi az elkövetőket.

Érthető módon a Manchester United korábbi játékosát és családját nagyon megrázta az eset, azonban az olasz lap információi szerint legalább nem történt fizikai bántalmazás.

Filmbe illő eseményeket élt át Chris Smalling Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Smalling kisebb térdsérülése miatt kihagyta csütörtök este az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóját az Ajax ellen, így a betörés idején feleségével és kétéves kisfiával tartózkodott otthon.

Nem először lett rablótámadás áldozata a fővárosi együttes egyik tagja, ugyanis a csapat vezetőjének, Paulo Fonsecának otthonába is betörtek tavaly novemberben, azonban Smallingékkal ellentétben, akkor nem volt senki a házban.