Vágólapra másolva!
Az eddig igazoltakon kívül további három vagy négy játékos szerződtetését tervezi az FC Barcelona - nyilatkozta Joan Laporta klubelnök a La Vanguardiának.

A vezető katalán napilapnak adott interjúban a posztjára idén márciusban visszatért klubvezér a következő idényre vonatkozóan hangsúlyozta: "nagyon versenyképes" csapatuk lesz, amelyet megalapoztak azzal, hogy az elmúlt hetekben olyan kiválóságokat szerződtettek már, mint Eric García, Sergio Agüero és Memphis Depay, illetve visszatért kölcsönadását követően Emerson. Azzal kapcsolatban, hogy kik lehetnek a további érkezők, Laporta nem szolgált konkrét nevekkel, viszont emlékeztetett a pénzügyi korlátokra, mondván, a klub "gazdasági helyzete nagyon bonyolult", rosszabb, mint gondolta.

Messi maradása megkönnyítené a Barcelona átigazolási terveit Forrás: AFP/Lluis Gene

Laporta reméli, és bízik is benne, hogy világsztárjuk, a hatszoros aranylabdás Lionel Messi, akinek június végén lejár a szerződése, marad a Barcában.

- fogalmazott egyértelműen az 58 éves elnök.

Ronald Koemant megerősítették a pozíciójában Forrás: AFP/Lluis Gene

Kitért a legutóbbi bajnoki idényben harmadikként végzett csapat holland vezetőedzőjére, Ronald Koemanra is, akit megerősítettek az edzői posztján.

Boldog vagyok, hogy marad, mert fontosnak tartom, hogy az elnök jó kapcsolatban legyen az edzővel" - jelentette ki.