Szenzációs cselekkel kergette őrületbe a védőket az argentin fociválogatott sztárja - videó

fbl Horizontal
Argentina's Angel Di Maria (L) and Bolivia's Moises Villaroel (R) vie for the bll during their South American qualification football match for the FIFA World Cup Qatar 2022 at the Monumental Stadium in Buenos Aires on September 9, 2021. (Photo by Juan Ignacio RONCORONI / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Az argentin labdarúgó-válogatott Lionel Messi három góljával könnyedén legyőzte Bolíviát a vb-selejtezőben. A mérkőzés nem csak a hatszoros aranylabdás világsztár miatt emlékezetes, ugyanis Ángel Di María is remekül játszott, remek cseleivel több védőt is alaposan becsapott az első félidőben.

A tálálkozó 29. percében 1-0-s argentin vezetésnél a PSG középpályása gondolt egyet és a felezővonalnál megindult a labdával és fantasztikus testcselekkel több védőt is alaposan átvert. Az ellenfél játékosai nem tudták elvenni a játékszert a technikás futballistától, így egyikük végül inkább felrúgta Di Maríát, hogy véget vessen a látványos szólónak.

A mérkőzést az argentinok magabiztosan, Messi három góljával megnyerték és továbbra is a második helyen állnak a brazilok mögött a dél-amerikai vb-selejtezősorozatban.