Legújabb luxusautójával ment edzésre Cristiano Ronaldo - fotó

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo gestures during the UEFA Champions league group F football match between Manchester United and Atalanta at Old Trafford stadium in Manchester, north west England, on October 20, 2021. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United sztárja, Cristiano Ronaldo a párjától, Georgina Rodrigueztől kapott luxusautójával ment edzésre a Burnley elleni bajnoki mérkőzés előtt.

Az ötszörös aranylabdás klasszis szombaton ünnepelte 37. születésnapját, és párjától, Georgina Rodrigueztől az óriási CR7 feliratú torta mellé egy 150 ezer font (kb. 62 millió forint) értékű Cadillac Escalade luxusautót kapott.

Ronaldo lélegzetelállító autógyűjteménye egy újabb ékes darabbal bővült, a Manchester United klasszisa pedig gyorsan ki is próbálta a nyolcüléses kocsit,

amelyben a gyerekek mellett a család testőrei is könnyedén elférnek. A The Sun fotósai lencsevégre kapták, hogy a portugál szupersztár az új Cadillac volánja mögött érkezett meg a carringtoni edzőközpontba, hogy részt vegyen az utolsó tréningen a Burnley elleni idegenbeli Premier League-mérkőzés előtt.