Vágólapra másolva!
A labdarúgó Merkantil Bank Liga 7. fordulójában az MTK Budapest 6-1-re legyőzte a Kozármisleny csapatát az új Hidegkuti Nándor Stadionban, ezzel a fővárosi csapat magabiztosan vezeti a tabellát, és sorozatban a második meccsén lőtt hat gólt az NB II-ben. A találkozó után Bognár György, az MTK szakmai igazgatója visszafogottan értékelte csapata teljesítményét.

Bognár György csapata egészen elképesztő sorozatban van. Az MTK a szezonbeli hét meccséből hatot megnyert, egyszer pedig döntetlent játszott. Ráadásul a kék-fehérek hét meccsen már 30 lőtt gólnál járnak az NB II-ben, ami azért is számít döbbenetesen jónak, mert az előző szezonban úgy estek ki az NB I-ből, hogy 33 meccs alatt hoztak össze 28 gólt.

Bognár György csapata elképesztő mennyiségben termeli a gólokat az NB II-ben Forrás: Zádor Péter/mtkbudapest.hu

Az MTK-nak félelmetes a támadószekciója.

  • Hét forduló után a korábbi válogatott Németh Krisztián vezeti a góllövőlistát 10 találattal
  • Őt a második helyen az egyszeres válogatott Futács Márkó követi hat góllal.
  • A harmadik helyen pedig ott van 19 éves Kovács Mátyás is, aki Bognár György irányítása alatt lett alapember.
  • Nem mellesleg a gólpasszkirályt is az MTK adja, ugyanis Bognár György fia, a Paksról szerződtetett Bognár István a három gólja mellett már kilenc gólpasszt kiosztott.

A remek eredmények ellenére azonban Bognár György korántsincs elszállva, visszafogottan értékelte a Kozármisleny elleni kiütéses sikert.