A Manchester City erőszakos focistája elmondása szerint könnyű volt nőket felszednie

trial fbl Horizontal JUSTICE HEADSHOT RAPE SEXUAL ASSAULT
Manchester City and France footballer Benjamin Mendy arrives to Chester Crown Court in northwest England on August 15, 2022 for his trial for the alleged rape and assault of seven women. - Mendy, 28, who faces eight counts of rape, one count of sexual assault and one count of attempted rape, relating to seven young women, could see his playing career end in jail if convicted. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Benjamin Mendy, a Manchester City 28 éves focistája, akit nemi erőszak miatt tartóztattak le, a bíróságon árult el részleteket a nőügyeiről. A hétfői meghallgatáson elmondta, kicsapongó életet élt, amíg a Premier League-ben focizott.

Mendy, aki három hónapot töltött börtönben, elmondta, hetente akár háromszor is eljárt bulizni, és rendszeresen tartott bulikat a saját házában is. A focistát hat különböző nő vádolta erőszakkal, de Mendy tagadja, hogy erőszakos lett volna.

„Akkoriban nem gondoltam arra, hogy megbántom őket és az érzéseiket. Ha szexelni akartak, és én is, akkor rendben volt" – mondta Mendy, aki szerint többnyire a nők mentek oda hozzá és kezdeményeztek.

Benjamin Mendy érkezik egy korábbi meghallgatásra Forrás: AFP/Paul Ellis

„Őszintén, nagyon könnyen szereztem nőket. Özönlöttek az üzenetek a közösségi oldalaimon, eleinte nem is értettem. A Manchester City Európa egyik legjobb csapata, és tudom, hogy nem vagyok egy Brad Pitt, mégis jöttek a lányok, és nem a kinézetem, hanem a foci miatt" – mondta Mendy, aki szerint a börtönben megváltozott, ma már tudja, hogy nem cselekedett helyesen, de akkoriban nehéz időszakon ment keresztül, és az ital, valamint a bulik okoztak örömöt neki.

Mendy ma már tudja, nem feltétlenül helyes, amit tett, hogy egy este akár több nővel is volt kapcsolata vagy az, hogy egyszerre többen is együtt voltak ugyanazal a nővel.

Mendy elmondása szerint átértékelte a pénz fogalmát is, ugyanis a börtönben heti 4 fontot keresett.

A focista meghallgatása folytatódik a bíróságon.