Vágólapra másolva!
A 2022-es év utolsó napja sem telt eseménytelenül a sport világában, ráadásul az egyéb hírek mellett mérkőzésekre is koncentrálhattunk, hiszen többek között az FC Barcelona és a Manchester City is pályára lépett a hazája bajnokságában.

A szaúd-arábiai al-Nasszr csapatához szerződött Cristiano Ronaldo, aki szombaton megindokolta, miért döntött a klubváltás mellett, ám az átigazolással saját magát tette nevetségessé egy korábbi nyilatkozata miatt.

Összeállítás készült Emiliano Martínezről, a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjének kulcsfigurájáról, aki nemcsak azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a hollandok, majd a franciák ellen is több bravúrt bemutatott, hanem azzal is, hogy provokatív és obszcén gesztusai miatt többször is közfelháborodást váltott ki.

Paige Spiranac nemrég saját falinaptárt dobott piacra, tele a melleit kihangsúlyozó fotókkal Forrás: _paige.renee/Instagram

A hatalmas mellű, a világ legszexibb nőjének választott golfozó, Paige Spiranac falinaptárral készül az új évre, amely megünnepléseként számtalan képet lehetett megcsodálni az amerikai sportolóról.

Pályára lépett szilveszterkor a Barcelona és a Manchester City is, ám mindkét sztárcsapat csak döntetlenre volt képes. A főszereplő azonban sem a spanyol, sem az angol bajnokin nem azok közül került ki, akikre eredetileg számítani lehetett.