Vágólapra másolva!
A német labdarúgó bajnokság 18. fordulójában a rekordbajnok Bayern München 1-0-ra kikapott a Werder Brementől a müncheni Allianz Arénában.

A vasárnap délutáni találkozót Mitchell Weiser 59. percben lőtt gólja döntötte el. A Werder Bremen az első idegenbeli győzelmét aratta a mostani bajnokságban, a Bayern pedig először kapott ki az Allianz Arénában az idei szezonban.

A Bayern München az Union Berlin elleni elhalasztott bajnokija miatt ugyan egy meccsel kevesebbet játszott, de az újabb vereségével már hét pont a hátránya a listavezető Bayer Leverkusen mögött.

Könnyen lehet, hogy Thomas Tuchel sem lesz már sokáig a Bayern edzőhe Forrás: AFP/Kerstin Joensson

Érdekesség, hogy tavaly márciusban úgy rúgták ki a bajor csapat éléről Julian Nagelsmannt, hogy csapata állt a Német Kupában, a BL-nyolcaddöntőben a Paris Saint-Germaint kettős győzelemmel búcsúztatta, a bajnokságban pedig egy pont volt a hátránya a nagy rivális Borussia Dortmund mögött. Ezzel szemben Thomas Tuchel csapatát már egy harmadosztályú csapat kiejtette a Német Kupából, a bajnokságban pedig egyre nagyobb a hátránya a Bayernnek, és a játéka is rendszeresen akadozik.