Vágólapra másolva!
A csütörtök sem telt el eseménytelenül a sportvilágban, számos érdekességet hozott ez a nap is. Ezekek közül szedtük össze a legfontosabbakat, ha véletlenül valaki lemaradt volna róla. Napi öszefoglaló:

Fehér Miklós 20 éve halt meg, minden a magyar kéziválogatottról szól

Január 25-én már 20 éve, hogy Fehér Miklós nincs az élők sorában. A 21. század elején a magyar labdarúgás és a világ egyik legnagyobb tehetségének tartott játékosa teljesen váratlanul vesztette életét a Benfica színeiben, miután egy portugál élvonalbeli bajnoki közben összeesett. Mindössze 24 éves volt.

Fehér Miklós 20 éve nincs köztünk Forrás: NurPhoto via AFP/DPI/NurPhoto/Dpi

Részegen randalírozott, majd a rá hívott rendőröknek is nekiment az angol válogatott focist, Phil Foden édesanyja egy átbulizott éjszaka során.

Három különböző forgatókönyv maradt a magyar férfi kézilabda-válogatott számára a március 14. és 17. között megrendezésre kerülő olimpiai selejtezőtorna szempontjából. Chema Rodríguez együttese a világbajnoki nyolcadik helyezésével biztosította be a helyét a tornán, az Európa-bajnokság hajrába lépésével pedig egyre inkább tisztul a kép, kik lehetnek az ellenfelek.

Szerdán este a magyar férfi kézilabda-válogatott a francia csapat ellen lejátszotta utolsó középdöntős mérkőzését a németországi Európa-bajnokságon. A meccs után Bánhidi Bence, a magyar csapat legeredményesebb játékosa nyilatkozott az M4 Sport kamerája előtt, a kislánya addig a televízió képernyője előtt követte édesapja minden rezdülését, és hihetetlenül imádnivalóan reagált a kézijátékos felvillanására.

Szoboszlai Dominik veszélyben lehet, Kylian Mbappé őrült követelése

A Liverpool a téli átigazolási időszakban kiszemelte a Serie A-ban szereplő Atalanta egyik legjobb játékosát, Teun Koopmeinerst. A holland középpályás éppen azon a poszton játszik, ahol a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik.

Szoboszlai Dominik új riválist kaphat Forrás: AFP/Peter Powell



Nagyon hosszú ideje húzódik Kylian Mbappé Real Madridba szerződésének ügye. Konkrét megállapodás továbbra sincs a felek között, azonban kiderült, hogy a PSG világbajnok sztárja milyen elképesztő feltételek teljesülése esetén hajlandó a spanyol gigászhoz igazolni.

A magyar válogatott Kerkez Milost is foglakoztató Bournemouth 5-0-ra ütötte ki a másodosztályú Swansea City csapatát az angol labdarúgó FA-kupa negyedik fordulójában, így bejutott a legjobb 16 közé.