Vágólapra másolva!
A Telekom Veszprém az előző szezon döntőse ellen lép pályára a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A dán Aalborg elleni párharcra májusban kerül majd sor.

Momr Ilic együttese nemrég sikerrel vette a Vardar Szkopje elleni nyolcaddöntőjét, most egy jóval nehezebb feladat vár rá.

Az Aalborg egy évvel ezelőtt bejutott a sorozat fináléjába, és azóta csak még erősebb lett. Az izlandi Aron Pálmarsson régi ismerőse a veszprémi szurkolóknak, de a szezon előtt érkező játékosok közül hozzá hasonlóan az elit tagja Kristian Björnsen is.

A Veszprém nem adott esélyt a továbbjutásra a Vardar Szkopjának a nyolcaddöntőben Fotó: Polyák Attila - Origo

Nem véletlen, hogy a dánok megnyerték a Szeged csoportját, aminek jutalma az volt, hogy a nyolcaddöntőben nem kellett pályára lépniük.

Nem úgy a negyeddöntőben, ahol előbb május 12-én, csütörtökön 18:45-kor a Veszprém Arénában, majd május 18-án, szerdán 18:45-kor Dániában dől el, hogy melyikük jut be a június közepén sorra kerülő final fourba.

A Flensburg-Barcelona és a PSG-Kiel párharcok szintén megjósolhatatlannak tűnnek, a Kielce viszont egyértelmű esélyesként várhatja a Montpellier elleni csatáját.