Vágólapra másolva!
Az MMA-sztár, Ryan Curtis olyan balesetet szenvedett az év elején, ami az egész életét teljesen felforgatta. A dublini versenyző hetekig a belfasti Royal Victoria kórházban feküdt törött háttal, törött nyakkal és kificamodott gerinccel.

Horrorbalesetet szenvedett Ryan Curtis

Nemrég térhetett haza a kórházból a szörnyű balesete után, aminek horrorisztikus részleteiről nemrég számolt be - szúrta ki a Ripost.

„Rendkívül pozitív ember vagyok, de a negatív gondolatok néha megfertőznek. Én egy pezsgő ember vagyok, de 

vannak rossz napjaim. Ott van Emma, a családom és a barátaim, akik felemelnek a rossz napokon. Nagyon hálás vagyok mindannyiuknak, mert ez egy nagyon magányos utazás. Az életem teljesen összeomlott. Nem hiszem, hogy fel tudod fogni, amikor a végtagjaidra nézel, és nem bíród megmozdítani. 

Haladunk… Tudom, hogy mire vagyok képes fejben. Tudom, hogy milyen kemény munkát fektettem bele. Tudom, hogy túl fogok jutni rajta” – árulta el az összetört MMA-sztár, Ryan Curtis.

A felépülését élete legnagyobb harcának nevezte, Ryan a folyamatot ahhoz hasonlította, mintha egy bokszolótáborban lenne, és semmi nem fog az útjába állni. Visszatekintve a felépülése első napjaira, Ryan elismerte, hogy azok nagyon sötét napok voltak.