Vágólapra másolva!
A Wolfsburgtól nagy dérrel-dúrral távozó Stefan Effenberg a hírek szerint Katarba szerződik, a Schalke a török Alpayt csábítja, míg Kanu iránt a Fenerbahce érdeklődik.

A Liverpool állítólag bejelentkezett az Aston Villa válogatott csatáráért, Darius Vasselért, aki már hárommillió fontért klubot válthat, miközben a birminghamiek a Charlton támadója, Kevin Lisbie iránt érdeklődnek.

A Tottenham kétmillió fontot ajánlott a Leverkusen török középpályásáért, Yildiray Bastürkért, míg a Manchester City ötmilliót adna a Blackburnnak a középpályás David Dunnért.

A Manchester United fiatal középpályása, Michael Stewart a skót utánpótlás-válogatott edzőjének, Rainer Bonhofnak az ajánlásával a nyáron a Bundesligába igazolhat. Az Ajax ausztrál kapusa, Joe Didulica hároméves szerződést kötött az Austria Wiennel.

A Wolfsburgtól a múlt héten távozó Stefan Effenberg valószínűleg Katarban folytatja pályafutását. A Schalke a hírek szerint szívesen leigazolná az Aston Villánál kevés lehetőséget kapó török védőt, Alpayt.

Az Arsenal nigériai támadóját, NwankwoKanut a Fenerbache akarja megszerezni.