Vágólapra másolva!
Egervári Sándor szövetségi kapitány szerint a magyar-fehérorosz (1-1) barátságos meccs első félidejében jobb volt a magyar csapat, a második játékrészben pedig kiegyenlített volt a játék.

Magyarország-Fehéroroszország 1-1

"Magas fordulatszámú mérkőzés volt, az első félidőben meghatározóbb játékot tudtunk produkálni, és vezetést is tudtunk szerezni, aztán a második félidőben kiegyenlítettebbé vált a játék" - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Egervári Sándor szövetségi kapitány. "Mindkét csapat győzelemre törekedett, így élvezetes meccs kerekedett belőle" - folytatta a szakember.

"A hozzáállás teljesen rendben volt, de az kiderült, hogy néhány játékos a felkészülés kellős közepén van, ezért többen tompábban, fáradtabban mozogtak, ez azonban teljesen érthető. Úgy láttam, jól reagáltak a játékosok a cserékre is, hamar tudtunk váltani a második félidő második felében, amikor Hajnalt mélységbe visszavontuk, illetve Böde beállt" - nyilatkozta Egervári, aki szerint az első félidőben a csapat többet tudptt a széleken játszani, de ez a folytatásban nem sikerült annyira.

"Mindenesetre az biztos, hogy nem volt haszontalan a meccs, kaptunk néhány plusz információt a későbbiekre" - mondta a tréner a törökországi találkozóról.