Kiütötte a 18 éves bírót a spanyol védő

Miralbueno–San Juan, foci, spanyol foci, bíróverés
Miralbueno–San Juan, foci, spanyol foci, bíróverés
Vágólapra másolva!
A játékvezető súlyos bántalmazása miatt félbeszakadt a Miralbueno–San Juan hétvégi futballmérkőzés az aragóniai tartományi bajnokság első osztályában.

A vendégcsapat a második gólját ünnepelte, amikor a hazaiak 14-es számú játékosa odalépett a bíróhoz, egy ütéssel a földre küldte, majd még ott is behúzott neki egyet.

„Csendes mérkőzés volt, a San Juan 1-0-ra vezetett, amikor tizenegyest ítéltem a vendégeknek, a szabálytalankodó kapust pedig második sárga lapjával kiállítottam. Amíg a gól után a játékosok ünnepeltek, a Miralbueno 14-es számú védője odafutott hozzám, ököllel az arcomba csapott, majd a földöm még egyszer megütött. Úgy döntöttem, hogy azonnal félbeszakítom a mérkőzést, a játékosok az öltözőbe kísértek, én pedig hívtam a rendőröket. Az arcom feldagadt, és fájt a fejem. Még sohasem tapasztaltam ilyet, de szeretném folytatni a bíráskodást" – idézte a 18 éves bírót a Mirror.

A Marca azt írta, Fahd Abbou 15 éves kora óta vezet mérkőzéseket.

A lap úgy tudja, a játékos megpróbált bocsánatot kérni, de a bíró nem engedte be az öltözőbe. A klub vezetése azóta kizárta soraiból a vétkest.