Messi, CR és Guardiola is harcol a koronavírus ellen

fbl TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL BUST
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) looks at Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi during the Spanish league football match between FC Barcelona and Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on May 6, 2018. (Photo by Josep LAGO / AFP)
Vágólapra másolva!
Lionel Messi, Cristiano Ronaldo és a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola is hatalmas összeggel szállt be a koronavírus elleni harcba.

Guardiola az egyik legsúlyosabb állapotban lévő, spanyolországi védekezésben segít. Egy alapítványnak adott egymillió eurót, amely orovosi felszereléseket tud beszerezni. Szintén egymillió eurót ajánlot fel a Barcelona játékosa, Lionel Messi, aki egy barcelonai kórháznak utalta át az összeget.

Az adakozásról a kórház is beszámolt.

Nem fukarkodott Cristiano Ronaldo és ügynüke, Jorge Mendes sem, ők együtt adtak egymillió eurót portugál kórházaknak.

Természetesen nem ők az egyedüliek a topjátékosok közül, akik segítenek. A Bayern focistája, Robert Lewandowski és felesége szintén egymillió eurót szánt korábban a védekezésre, csapattársai, Joshua Kimmich és Leon Goretzka is összedobott egymillió eurót egy alapítvány számára, ahogy a német válogatott tagjai is összegyűjtöttek két és fél milliót.