A Chelsea BL-győztes focistáját akarja megszerezni az Atlético Madrid

FC Juventus v Chelsea FC - UEFA Champions League Soccer Chelsea Juventus FC Juventus Chelsea FC UCL UEFA Champions League UEFA Champions League group H match Cesar Azpilicueta Allianz Stadium Giuseppe Maffia Turin 29 September Horizontal UEFA FOOTBALL EUR
Cesar Azpilicueta of Chelsea FC during the UEFA Champions League group H match between FC Juventus and Chelsea FC at Allianz Stadium, Turin, Italy on 29 September 2021. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid a Chelsea csapatkapitányát, Cesar Azpilicuetát szeretné leigazolni, amennyiben az angol válogatott jobbhátvéd, Kieran Trippier távozik Diego Simeone együttesétől.

Trippier végigjátszotta az Atlético legutóbbi bajnoki mérkőzését, és az egyik mozdulata arról árulkodott, hogy ez lehet az utolsó mérkőzése a klub színeiben. A védő a meccs után utolsóként hagyta el a pályát, és a kapu mögött elhelyezkedő hazai szurkolókat megtapsolta.

A spanyol AS értesülése szerint az ősszel arab konzorcium tulajdonába kerülő Newcastle United szívesen megerősítené a keretét a futballistával, így Diego Simeonénak valakivel helyettesítenie kell az angol válogatott hátvédet.

mondta az Atlético edzője.

A hírek szerint az argentin tréner már tudja, kivel erősítené meg a madridi együttest, amennyiben Trippier távozik.

Simeone első számú kiszemeltje a Chelsea csapatkapitánya, a BL-győztes Cesar Azpilicueta, akinek júniusban lejár a szerződése és állítólag nem tervezi meghosszabbítani.

A spanyol válogatott védőt a Barcelona is szeretné leigazolni, így elképzelhető, hogy még télen klubot válthat. A Chelsea is jobban járhat, ha még januárban eladja a 32 éves futballistát, máskülönben ingyen igazolható lesz a nyáron.