Szexuális zaklatással vádolják a Barcelona korábbi legendáját

FC Barcelona v Club Atletico de Madrid - La Liga Santander soccer FC Barcelona Club Atletico de Madrid La Liga Santander Dani Alves sides first goal LaLiga Santander match Club Atletico de Camp Nou Madrid February Horizontal SPORT FOOTBALL PHOTO
Dani Alves of Barcelona celebrates after scoring his sides first goal during the LaLiga Santander match between FC Barcelona and Club Atletico de Madrid at Camp Nou on February 6, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Dani Alves ellen szexuális zaklatás miatt nyomoz a rendőrség, miután december 30-án hajnalban Barcelona Sutton nevű szórakozóhelyén egy lány miatta riasztotta a hely biztonsági embereit.

A lány elmondása szerint az UNAM jelenlegi, a Barcelonával 3 Bajnokok Ligáját nyerő focistája beledugta a kezét a fehérneműjébe, és megérintette őt.

A történtek után a terem biztonságáért felelős személyek a lány kérésére közbeléptek, ám

a katalán rendőrség vizsgálatot indított a diszkóban történt feltételezett testi sértések és szexuális zaklatás miatt

a 39 éves olimpiai bajnok brazillal szemben.

Dani Alves nyáron távozott a Barcelona csapatától, de a városba szívesen tér vissza olykor Forrás: AFP/Saeed Khan

Az áldozat orvosi vizsgálaton is átesett egy barcelonai kórházban. Dani Alves és a környezete azonban cáfolnak minden kapcsolatot a játékos és a lány között, és

azt állítják, hogy nagyon rövid időt töltött csak a klubban, és nem is történt semmi a két fél között.

Forrás