Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a magyar válogatott Sallai Roland nyártól az olasz élvonalban szereplő Lazio labdarúgócsapatában folytathatja pályafutását, ugyanis a klubok mindenben megegyeztek az átigazolásáról, de van egy akadálya.

Az Il Messaggero arról számolt be, hogy a Freiburg agyar szélsőjét már januárban szerződtette volna a Lazio, de pénzügyi gondok miatt akkor még nem jöhetett létre az átigazolás. A lap kiemeli, hogy Igli Tare sportigazgató tárgyalt Sallaival és meg is állapodtak, ám az albán szakember szerződése a nyáron lejár, így a 25 éves támadó klubváltása nagyban függ attól, hogy Tare marad-e a csapatnál.

Sallai patinás olasz csapatnál folytathatja pályafutását Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Tom Weller

Az olasz lap a Freiburg magyar légiósát az Európa-bajnok Ciro Immobile lehetséges utódjaként említi. Az 55-szörös olasz válogatott, négyszeres Serie A-gólkirály Immobile szerződése még három évig érvényes a Lazióval, de mivel február 20-án már a 33. születésnapját ünnepli, ezért a fővárosi klub már keresi az utódját, aki a cikk szerint Sallai lehet.

A 38-szoros válogatott támadó tavaly év végén ügynökséget váltott, azóta már az olasz Alessandro Lucci ügynökségének a tagja, ami szintén alapot ad a Lazio érdeklődésének.