Újabb hírek érkeztek a szívéhez kapó Juventus-kapusról

fbl Horizontal
Juventus' Polish goalkeeper Wojciech Szczesny (C) leaves the pitch to be subsituted by Juventus' Italian goalkeeper Mattia Perin (Rear L) after he suffered from a chest pain during the UEFA Europa League quarter-finals first leg football match between Juventus and Sporting CP, on April 13, 2023 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén a Juventus a portugál Sporting Lisszabon csapatát fogadta. A találkozót 1-0-ra megnyerte az olasz csapat, a mérkőzés eredményénél viszont sokkal jobban foglalkoztatja a szurkolókat, hogy mi a helyzet Wojciech Szczesnyvel. A lengyel válogatott kapust az első félidő végén a mellkasához kapott, majd a csapattársai jelezték, hogy nincs jól. Szczesnyt ez után kórházba szállították, ahol alaposan kivizsgálták.

Szczesny átesett az első kivizsgáláson, és szerencsére elég jól volt ahhoz, hogy nyilatkozzon a meccs után.

„Megijedtem, mert ilyen még soha nem történt velem.

- mondta Szczesny a Sky Italiának, akinek az eset után már viccelődni is volt kedve.

A 32 éves lengyel kapus azzal viccelődött, hogy az egészet eltervezte, hogy a helyére beállt Mattia Perin a meccs hőse lehessen, hiszen a korábbi olasz válogatott kapus több nagy védést is bemutatott a Sporting ellen.

„Az igazság az, hogy Mattia olyan jól teljesített az edzéseken, hogy hagytam, hogy pályára lépjen"

- viccelődött Szczesny.

A Juventus végül Federico Gatti 73. percben szerzett góljának köszönhetően 1-0-ra nyert a Sporting CP ellen.

A párharc visszavágóján jövő csütörtökön rendezik a lisszaboni Jose Alvalade Stadionban.