A bírót szidta a vereségért a Csukaricski edzője

ACF Fiorentina v FK Cukaricki: Group F - UEFA Europa Conference League 2023/24 NurPhoto General news Soccer Soccer Match October 26 2023 2 6th October 2023 ACF Fiorentina Head Coach Igor Matic FK Cukaricki Conference League match Stadium Artemio Franchi F
Head Coach Igor Matic of FK Cukaricki during the Conference League match between ACF Fiorentina and FK Cukaricki at Stadium Artemio Franchi on October 26 , 2023 in Florence, Italy (Photo by Andrea Martini/NurPhoto) (Photo by Andrea Martini / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A játékvezető utolsó percben hozott egyik döntését is a vereség okaként jelölte meg Igor Matics, a Csukaricski edzője, miután csapata csütörtök este 2-1-es vereséget szenvedett a Ferencvárostól a Konferencia-ligában. A szerb edző ugyanakkor elismerte, övéi nem bírták a második félidőben rájuk nehezedő nyomást.

"Fájdalom, de ez a sport, ez sajnos benne van a sportban. Elégedett vagyok a csapatommal, hősiesen küzdöttek, bátran harcoltak, és jó döntéseket hoztak.

Ettől függetlenül minden elismerésem a Ferencvárosé, gratulálok a magyar bajnoknak és Dejan Sztankovicsnak is. Beszéltünk a lefújás után, ő is dicsérte a játékunkat, de ez nem vígasztal bennünket. Különösen, hogy pszichésen egy nagyon nehéz helyzetet kell feldolgoznunk, hiszen sorozatban másodszor kaptunk ki egy utolsó másodperces góllal, ugyanígy veszítettünk a hétvégén a Partizan ellen.

– mondta a lefújás után Igor Matics, a Csukaricski edzője, aki szerint a csapata az egyik legjobb meccsét játszotta a Konferencia-ligában, de végül nem bírták el a Ferencváros által szinte a teljes második félidőben kifejtett hatalmas nyomást.