Vágólapra másolva!
Múlt vasárnap a salgótarjáni Városi Sportcsarnokban került sor a VIII. Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupára. A balassagyarmati kvalifikációt követően, ezúttal tizenhat csapat vágott neki a döntő játéknapnak.

Meglepetésre a címvédő Vi-Szövi már a csoportküzdelmek után búcsúzott. A szépszámú közönség mellett lezajló, komoly csatákkal fűszerezett nap végül

a Silver Tüzép-Karancslapujtő sikerével fejeződött be, amely így kvalifikálta magát a Minifutball Szövetség kelet-magyarországi döntőjébe.

A Silver Tüzép-Karancslapujtő hódította el a trófeát Forrás: Országos Minifutball Szövetség

Szabó Gábor együttese a selejtezőből indulva, egészen a fináléig menetelő Rehm Hungária Kft. gárdáját győzte le az utolsó mérkőzésen. Harmadik helyen a Guti Klíma-Hoolywoodot felülmúló Unicum FC Mohora zárt.

Fantasztikus meccseket játszottak a csapatok a tornán Forrás: Országos Minifutball Szövetség

Utóbbi társulat adta a rendezvény gólkirály és legjobb kapusát, Szita Bence és Deme Donát személyében. A Rehm Hungáriát erősítő Fenyvesi Gergő a torna legjobb mezőnyjátékosa,

míg a szintén az említett csapatban játszó Kovács Kristóf Koppány a legjobb fiatal lett. A legjobb rutinos játékosnak Sándor Attilát, míg a döntő emberének Pál Gergőt választották a szervezők.