A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Teljesen váratlanul a németországi labdarúgó Európa-bajnokság eddigi legjobb mérkőzését hozta a Törökország-Georgia találkozó. Két bombagól, egy gyönyörű akciógól, üreskapus találat, közel negyven kapura lövés, és szenzációs hangulat - ennél többet senki nem várhat egy meccstől.

Kik azok az angolok, németek, olaszok? - tehetjük fel a kérdést, mert míg a sztárcsapatok meccseitől hiába vártuk a jó 90 percet (oké, a németek rúgtak öt gólt, de azért...), erre föl az F csoport nyitányán a Törökország - Georgia találkozón 97 percen át zakatoltak a csapatok, számtalanszor forgott veszélyben minkét kapu. Mert Müldür és Arda Güler is szenzációs gólt szerzett, de közben olyan neveket is megtanultunk a Napoli sztárja, Hvicsa Kvarakhcelia mellett mint Mamardasvili, Mikautadze vagy éppen Kocsorasvili.

Videocastünkben nem véletlenül hívjuk fel a figyelmet, hogy szombaton kár lenne kihagyni a Csehország - Georgia találkozót! Mi szóltunk...

Aki csak hangban kíváncsi az értékelésünkre az itt tudja meghallgatni:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!