A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Menedzsere szerint elérkezett az idő, hogy a magyar labdarúgó-válogatott támadója, Csoboth Kevin külföldre igazoljon.

Filipovics Vladan az M1 aktuális csatornának elárulta, hogy már a németországi Európa-bajnokság előtt is volt érdeklődés az Újpest támadója iránt, a skótok elleni csoportmérkőzést a 100. percben eldöntő találata pedig sokat jelent, mivel európai és világszinten is ismertté vált a neve. 

A menedzser elmondta, több országból akadnak érdeklődők, a sajtóban felbukkant csapatneveket (a spanyol Celta Vigo és a holland Twente) a nem erősítette meg és nem is cáfolta.

Csoboth Kevin volt a magyar válogatott hőse az Eb-n
Fotó: AFP/Miguel Medina

Filipovics kiemelte, hogy Csobothnak érvényes szerződése van az Újpesttel, így a klubnak is el kell fogadnia az esetleges ajánlatot.

Ha nézzük a játékos karrierjét, szerintem neki lépni kell tovább" 

– idézi az MTI Filipovicsot, aki hozzátette, hogy Csoboth a válogatottnak is többet tudna segíteni, ha egy erősebb bajnokságban jobb futballistává válna.

A Ferencváros válogatott védője, Botka Endre kapcsán megerősítette: van szaúdi és emírségekbeli ajánlata, miként európai érdeklődők is, ugyanakkor jelenleg meghatározó játékos a Ferencvárosnál.

Nem lenne rossz magát kipróbálnia külföldön, mert olyan szinten van, hogy tudna ott játszani" 

- fogalmazott Filipovics, aki kiemelte azt is, hogy Botka bizonyította, hogy tud három belső védővel felálló csapatban játszani, így olyan csapat érdeklődését szeretnék elfogadni, amelynek játékrendszerébe illik a teljesítménye.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Botka remek teljesítményt nyújtott az Eb-n a skótok elleni meccsen
Fotó: AFP/Miguel Medina

A kontinenstornán ugyancsak pályára lépett Kleinheisler Lászlóról kifejtette, hogy a középpályás jövő héten megy vissza Görögországba a Panathinaikoszhoz, ott kezdi el a felkészülést. Kleinheisler januártól kölcsönben a horvát Hajduk Splitnél játszott, ám nem volt kivásárlási opció a kölcsönszerződésében. Filipovics Vladan elmondta, a görög klub vezetése kölcsönbe nem szeretné adni, az új tréner döntése lesz, hogy marad-e Kleinheisler, aki abban az esetben is külföldön akar maradni, ha távoznia kell a görög alakulattól.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!