Vágólapra másolva!
A mexikói válogatott futballista, Carlos Salcedo körül hatalmas botrány robbant ki. A 30 éves focistát a saját édesanyja azzal vádolta meg, hogy részt vett a húga meggyilkolásában, akit júniusban agyonlőttek az utcán.

A 48-szoros mexikói válogatott Carlos Salcedo húgát, a 29 éves Paolát június végén Huixquilucan városában agyonlőtték az utcán egy cirkusz előtt, ahová a kisfiát vitte. Mexikó Állam Főügyészsége már letartóztatta a gyilkosságot elkövető két férfit, akik bevallották, hogy illegális szereket fogyasztottak, mielőtt háromszor is rálőttek a nőre. 

A műsorvezető és modell Paola gyilkossági ügye azonban még nem zárult le, Carlos Jimenez újságíró szerint nem három, hanem hat lövés dördült el a tragikus pillanatban, az áldozat családja pedig Paola fivérét, Carlost vádolja a bűncselekménnyel.

Liga MX: America V Cruz Azul Torneo De Clausura Finals
Saját nővére meggyilkolásával vádolja az édesanyja Carlos Salcedót
Fotó: NurPhoto via AFP

A testvérpár édesanyja, María Isabel Hernández szerint a saját fia, Carlos Salcedo és az ő felesége állnak a tragikus események mögött.

Igazságszolgáltatást követelek a lányomért. Carlos Salcedo azért akarja elhagyni az országot, mert ő és a felesége, Andrea Navarro tervelték ki Paola meggyilkolását

- írta a közösségi médiában a gyászoló édesanya.  

A 30 éves Carlos Salcedo jelenleg a mexikói Cruz Azul játékosa, de korábban európai topligákban is futballozott, a Serie A-ban szereplő Fiorentinában és a német élvonalbeli Eintracht Frankfurtban is megfordult. A rutinos hátvéd a mexikói nemzeti együttesben 48 alkalommal lépett pályára, a 2018-as oroszországi vb-n csapata mind a négy mérkőzését végigjátszotta.

Kapcsolódó cikkek

 

Mindent egy helyen az Eb-ről