C. Ronaldo utánozásával próbálták megalázni Messit, így reagált az argentin focista - videó

al-Hilal, Inter Miami, Lionel Messi
Inter Miami's Argentine forward #10 Lionel Messi looks on during the friendly exhibition match between Saudi Arabia's al-Hilal SFC and the US Inter Miami CF at the Kingdom Arena Stadium in Riyadh on January 29, 2024. (Photo by Fayez NURELDINE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Inter Miami felkészülési mérkőzésen 4-3-ra kikapott a szaúd-arábiai bajnokságban éllovas al-Hilal együttesétől.

A Közel-Keleten edzőtáborozó Inter Miamiban Jordi Alba, Sergio Busquets, Luis Suárez és Lionel Messi is kezdőként lépett pályára a rijádi találkozón, míg a túloldalon többek között Renan Lodi, Szergej Milinkovics-Szavics, Rúben Neves, Malcom és Alekszandar Mitrovics is játszott az Európában ismertté vált sztárok közül.

Sergio Busquets, Luis Suárez és Lionel Messi is játszott a szaúdi éllovas ellen Forrás: AFP/Fayez Nureldine

A fordulatos meccsen az al-Hilal 13 perc után kétgólos előnyben volt, majd Suárez szépítése ellenére a kétgólos különbség a szünetben is megvolt.

A második félidő elején Lionel Messi büntetőből volt eredményes, majd egy perccel később a David Ruiznak gólpasszából ki is egyenlített az Inter Miami – a 88. percben azonban Malcom góljával az al-Hilal megnyerte a mérkőzést.

Így reagált Messi a C. Ronaldo-féle gólörömre

A hazaiak harmadik gólját szerző Michael a gólja után Cristiano Ronaldo „Siu" névre keresztelt gólörömét mutatta be, nyilvánvalóan Lionel Messi ellen is reagálva ezzel. Egy felvételen azonban látható, hogy

Messit nem különösebben hatotta meg a Ronaldo-féle ünneplés.

Az Inter Miami játékosa látványosan a másik irányba nézve mutogatott és magyarázott a csapattársainak, noha Michael gólöröme közben, a közönség felkiáltásakor az argentin világbajnok egyszer odapillantott az ünneplő al-Hilal-játékosokra.

Az Inter Miami legközelebb csütörtökön, szintén Rijádban játszik felkészülési mérkőzést Cristiano Ronaldo csapata, az al-Nasszr ellen, míg az al-Hilal egy héttel később mérkőzik meg a városi riválissal, szintén felkészülési találkozón.